Για τη συμπόρευση αριστερών δυνάμεων- δήλωση του Γραμματέα Π.Ε του ΣΧΕΔΙΟΥ Β’

 1. Το ΣΧΕΔΙΟ Β’ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους συναγωνιστές που κατέβαλαν και καταβάλλουν ακόμη κάθε προσπάθεια για τη συμπόρευση όλων των αριστερών δυνάμεων στη βάση ενός αναγκαίου προγράμματος εξόδου των εργαζομένων από την κρίση. Για το ΣΧΕΔΙΟ Β’, η συμπόρευση αριστερών δυνάμεων , συλλογικοτήτων και ανένταχτων αγωνιστών είναι μια επιλογή μακράς πνοής.
 •  Ως ΣΧΕΔΙΟ Β’ πήραμε σαφή θέση στο άρθρο του Γ. Ρούση που δημοσιεύτηκε σε απογευματινή εφημερίδα (1.3.2014) με τον τίτλο   «Όχι άλλη χαμένη ευκαιρία» και αποδεχθήκαμε πλήρως την πρότασή του ( 2.3.2014, ανακοίνωση ΣΧΕΔΙΟΥ Β’).
 • Εμμένουμε  στην αποδοχή των προτάσεων Γ. Ρούση. Στην κατεύθυνση αυτή η θέση μας είναι πως δε θέτουμε όρους για τη συνεργασία, αλλά ούτε και δεχόμαστε όρους.
 • Σε μια κρίσιμη για τη χώρα και τους εργαζόμενους κατάσταση, που η πολιτική ατζέντα καθορίζεται από τη μια μεριά από την ακροδεξιά και από την άλλη από τη χειραγώγηση της χώρας από την ευρωζώνη και τους δανειστές, το ΣΧΕΔΙΟ Β’   αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη που του αναλογεί και καλεί σε συμπόρευση όλες τις συλλογικότητες και κόμματα της αριστεράς, ανένταχτους αγωνιστές σ’ ένα άλλο δρόμο, υπέρ της εργαζόμενης πλειοψηφίας.
  •                                                                       6.4.2014
  •                                                      Τάσος Σταυρόπουλος
  •                                                    Γραμματέας Π.Ε   ΣΧΕΔΙΟΥ Β’

  Προσθήκη σχολίου

  Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  επιστροφή στην κορυφή

  Επικοινωνήστε με το Σχέδιο β'

  Μπόταση 6, Εξάρχεια, 1ος όροφος 

  info@sxedio-b.gr

  210 3810040