Δημήτρης Μητρόπουλος

Δημήτρης Μητρόπουλος

Ο Δημήτρης Μητρόπουλος είναι εκπαιδευτικός, συνδικαλιστής στην ΕΛΜΕ Πειραιά, μέλος του Σχεδίου Β.

URL Ιστότοπου:

«Άλλα θέλω κι άλλα κάνω» κ. Δραγασάκη;

Του Δημήτρη Μητρόπουλου

Σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του Real, ο κ. Δραγασάκης, επιβεβαίωσε, για πολλοστή φορά, το αδιέξοδο πλαίσιο της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και έστειλε μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες.

Επανέλαβε τις προειδοποιήσεις προς την αριστερή πλατφόρμα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι συμπαγής απέναντι στις απόψεις για ρήξη με την ευρωζώνη.

Επανέλαβε τις ανιστόρητες θέσεις για σχέδιο Μάρσαλ και για επίλυση του ελληνικού προβλήματος στα πρότυπα της πολιτικής που υιοθετήθηκε μεταπολεμικά για τη Γερμανία.

Ο Άντολφ Άιχμαν και τα στελέχη της εκπαίδευσης

«Ο Άντολφ Άιχμαν(Adolf Eichmann), συνταγματάρχης των SS και επικεφαλής του Γραφείου Εβραϊκών Υποθέσεων της Γκεστάπο, θεωρείται ο αρχιτέκτονας του Ολοκαυτώματος, που στοίχισε τη ζωή σε περίπου έξι εκατομμύρια Εβραίους ολόκληρης της Ευρώπης.

4 συμπεράσματα για τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων

Η πλατεία Κλαυθμώνος γέμισε πάλι δάκρυα. Το να χάνεις τη δουλειά σου δεν απαντιέται με συμπεράσματα. Όμως αν δεν συζητήσουμε την κατάσταση του αντιπάλου και τις δικιές μας αδυναμίες, δεν θα φύγουμε ποτέ από το φαύλο κύκλο των δακρύων.

Οι τροϊκανές «τρελές» απαιτήσεις δεν είναι λάθος, είναι κοινή επιλογή

«Φίλες και φίλοι, θέλω να κλείσω λέγοντας ότι εδώ ήρθαμε και για διάλογο. Θέλω να καταθέσω και μια πρόταση για διάλογο και βεβαίως μετά θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε και περιοχές του Λαυρίου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Επικοινωνήστε με το Σχέδιο β'

Μπόταση 6, Εξάρχεια, 1ος όροφος 

info@sxedio-b.gr

210 3810040