Α. Αλαβάνος: «Μεταγραφή της Ελλάδας από τη δήθεν Συμμαχία του Νότου, στη Συμμαχία του Βορρά»

Α. Αλαβάνος:  «Μεταγραφή της Ελλάδας από τη δήθεν Συμμαχία του Νότου, στη Συμμαχία του Βορρά»

Δήλωση Α. Αλαβάνου:

«Μεταγραφή της Ελλάδας από τη δήθεν Συμμαχία του Νότου, στη Συμμαχία του Βορρά»

Δεν μπορούσε να το συλλάβει ούτε η πιο ακραία φαντασία, αυτό που δήλωσε στη FinancialTimes ο Τσίπρας, ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να συμφωνήσει να επαναπροωθηθούν μαζικά πρόσφυγες και μετανάστες που κατόρθωσαν να φτάσουν, ξεκινώντας από τα ελληνικά νησιά, στη Γερμανία ή σε άλλες χώρες του Βορρά

Οι πολιτικές δυνάμεις στην πατρίδα μας που έχουν στοιχειώδη ανθρωπισμό έχουν ταχθεί υπέρ μιας πολιτικής που είναι φιλόξενη στους απελπισμένους της Ασίας και της Αφρικής, σε πλήρη αντίθεση με τις ρατσιστικές πολιτικές τύπου Λέγκας του Βορρά στην Ιταλία. Ταυτόχρονα αγωνίζονται ενάντια στη Συμφωνία του Δουβλίνου που κάνει τη Λέσβο και όλη τη χώρα μας ένα κολαστήριο και κρατητήριο παιδιών, γυναικών, υπερηλίκων. Και διεκδικούν μια ισόρροπη μετακίνηση και εγκατάσταση όσων ζητούν άσυλο σε όλες τις χώρες του Βορρά, που έχουν και πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες υποδοχής.

Η αιφνιδιαστική θέση της κυβέρνησης για επαναπροώθηση από τη Γερμανία ξανά στην Ελλάδα, μας δίνει μεταγραφή από την περιβόητη δήθεν Συμμαχία του Νότου που διαφήμιζε ο ΣΥΡΙΖΑ, στη Συμμαχία του Βορρά, ως υπηρετικό προσωπικό βέβαια- και μάλιστα στην πιο αντιδραστική εκδοχή της, που εκφράζει σήμερα ο επικεφαλής των Χριστιανοκοινωνιστών της Γερμανίας και υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ που υποστηρίζει με πάθος ακριβώς τα ίδια που αναμασά ο Έλληνας πρωθυπουργός. Μας μετατρέπει σε εχθρούς των προσφύγων που όνειρο και καημός τους είναι να πάνε στις πλούσιες χώρες της Ε.Ε. όπου υπάρχουν ήδη οργανωμένες εθνικές κοινότητες και μπορούν πολύ πιο εύκολα να βρουν μια θέση εργασίας. Και δημιουργεί ένα νέο ευνοϊκό πεδίο ρατσιστικής δημαγωγίας στον τόπο μας.

Κάθε προδοσία, όπως η σημερινή των μεταναστών αλλά και της Ελλάδας, συνοδεύεται κι από τριάντα αργύρια. Και αυτά δεν είναι ούτε η συμφωνία για τον δανεισμό, που είναι εξοντωτική για την Ελλάδα, ούτε η συμφωνία για το μακεδονικό. Τα τριάντα αργύρια που ζητά ο Τσίπρας από την Μέρκελ και Σια είναι η εξασφάλιση ευνοϊκής στάσης ενόψει της επερχόμενης εκλογικής μάχης. Και τα πρώτα ασημένια κέρματα είναι ήδη ορατά στα κολακευτικά λόγια των κοινοτικών του Βορρά υπέρ της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Επικοινωνήστε με το Σχέδιο β'

Μπόταση 6, Εξάρχεια, 1ος όροφος 

info@sxedio-b.gr

210 3810040