Εκλογές στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών του Γιάννη Ρίτσιου

Εκλογές στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών του  Γιάννη Ρίτσιου

 

Εκλογές στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών

Γιάννη Ρίτσιου

Πρόκειται για το «κατηγορώ» για το τι γίνεται με τους συνεταιρισμούς στα Τρίκαλα (και σε όλη την Ελλάδα, γραμμένο από ένα παλαίμαχο αγροτικό ηγέτη).


Με δύναμη εκατόν εννέα μελών τουτέστιν 45 οικογένειες.
  Και υποψήφιοι είναι η φαμίλια με επικεφαλή τον Κορλεόνε Λιούτα  και στηριζόμενοι από τα κόμματα της ευρωλαγνείας Ν.Δ., Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμια, Κυβέρνηση Σύριζα – Αν.Ελ και ΣΙΑ Ε καθοδηγούμενοι πάντα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μπράβο συγχαρητήρια για την εκλογή σου Λιούτα με την παρέα σου «Δον Κορλεόνε»..

Γιατί τα λέω όλα αυτά ?

Γιατί είναι η πραγματικότητα !!!!!!

Η Ένωση Συνεταιρισμών πριν το 2011 Νόμος Σκανδαλίδη 4015/2011 είχε πάνω από 11.000 μέλη ενώ σήμερα έχει 109 ίσον 45 οικογένειες για αυτό σας ονόμασα φαμίλια.

Και ο Νόμος του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ 4384/2016 Νόμος Αποστόλου ο ίδιος με τον προηγούμενο πάντα  καθοδηγούμενος από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δηλαδή ότι υπάρχει δημόσιο και συνεταιριστικό να πάει στα χέρια των ληστών πάντα με αντισυνταγματικούς νόμους  ……….

Κι αυτό ξεκίνησε από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ- Ευρωπαϊκή Ένωση 1981 αλλά το Λαϊκό Αγροτικό Κίνημα το πάλευε έως το 1989 και κύρια μετά το 1989 έως σήμερα.

Μέχρι το  1982 κυβερνούσε η καμόρα με Νόμο πλειοψηφικό. Επικεφαλής της Καμόρα Μπαλτατζής και η παρέα του , που λεγόταν Ν.Δ. .

Εξαρθρώθηκε με το Νόμο Σημίτη, που καθιέρωσε την απλή αναλογική πιεζόμενος πάντα από το Λαϊκό Συνεταιριστικό Κίνημα..

Το Συνεταιριστικό Κίνημα είχε την μεγαλύτερη υποδομή στη μεταποίηση των γεωργοκτηνοτροφικών προϊόντων που τέτοια υποδομή θα τη ζήλευε και η μεγαλύτερη πολυεθνική εταιρεία παρόλου που ελεγχόταν από τη φαμίλια Μπαλτατζή όπως τώρα ελέγχεται από τους απόγονους και ανίψια του όπως ο Κοντός και το κόμμα που υπηρετούσε της Ν. Δ. και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. δηλαδή ληστές του δημόσιου και συνεταιριστικού πλούτου πάντα με Νόμους αντισυνταγματικούς με εντολή Μέρκελ και Σια .Π.χ. Τα αεροδρόμια της χώρας μας τα πήρε κρατική γερμανική εταιρεία . Γιατί ?????

Γιατί είναι απλό …. Έλεγε ο Βάρναλης «Δεν θα υπήρχαν λύκοι αν δεν υπήρχαν πολιτικοί ηγετίσκοι (Τσολάκογλοι Τσιριμώκοι) να δηλώνουν πίστη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πολυεθνικών εταιρειών και ληστών του ιδρώτα του λαού μας και να τσαλακώνουν το Σύνταγμα προς όφελος των παραπάνω ……

Αυτά για την ιστορία !!!!

Και τώρα στην σημερινή φαμίλια που διαχειρίζεται την περιουσία της πρώην Ένωσης με επικεφαλής τον Λιούτα .

Λιούτα μέσα στο 2010 σε δηλώσεις στον τύπο έταξες τον εαυτό σου στο Συνεταιριστικό κίνημα και οι Συνεταιριστικές Βιομηχανίες θα μείνουν πάντα Συνεταιριστικές  και αυτή η δήλωσή σου θυμήθηκα το Γλυνό στο Μανιφέστο τι είναι και τι θέλει το ΕΑΜ.

Ανέφερε τη δήλωση του Χίλτερ όταν τον ρώτησε ένας έμπιστός του πως θα κυβερνά κάθε χώρα που θα κατακτά . Σε κάθε χώρα που θα κατακτώ θα υπάρχουν καθάρματα να με υπηρετήσουν και να πλουτίσουν .

Εκεί κε Λιούτα έταξες τον εαυτό σου και εσύ.

Κε Λιούτα εσύ και η παρέα σου αγόρασες το 2010 παλιό εκκοκκιστήριο για να διπλασιάσεις την εκκόκκιση στο ιδιόκτητο εκκοκκιστήριο της Ένωσης και σε κατηγορούσαν γιατί το κάνατε .

Κατήγγειλες στον τύπο Σάββατο 20/11/2010 εφημερίδα Τρικαλινά Νέα δεν έχει τέλος ο κατήφορος των σκοτεινών κέντρων που επιβουλεύονται τα συμφέροντα της Ένωσης και έλεγες εσύ και η παρέα σου να πάνε μάρτυρες κατηγορίας .

Το δημοσίευμα το υπογράφατε Λιούτας Πρόεδρος, Βράντζας Κώστας Αντιπρόεδρος, Μαράβας Κώστας  Πρόεδρος Τρίκκης, Ιακωβάκης Δημήτρης Δ.Σ., Γεροδημόπουλος Βασίλης Δ.Σ. ΚΑΙ Κρανιάς Κώστας Δ.Σ. .

Τώρα Λιούτα μία μηχανή του εκκοκκιστηρίου της ένωσης την πήγες στο εκκοκκιστήριο της Λαμίας γιατί ?????

Το γνώριζαν οι Σύμβουλοι αυτοί ?????

Τι λένε ?????

Πριν τις ευρωεκλογές πούλησες με πίστωση βαμβάκι στην Καβάλα.

Πληρώθηκε ή είσαι στα δικαστήρια ??????

ΠΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ

ΣΔΟΕ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (να μεταβιβαστεί στον Οικονομικό εισαγγελέα)

Και τέλος ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ. που έχει στηρίξει τη φαμίλια στην «ΕΝΩΣΗ» ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ Υπουργό ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ που ψήφισαν το Νόμο 4384/2016

Τρίκαλα  12/7/2017

ΓΙΑΝΝΗΣ    ΡΙΤΣΙΟΣ

ΛΑΕ

ΛΑΪΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

  Απαλλαγμένο από ιούς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Επικοινωνήστε με το Σχέδιο β'

Μπόταση 6, Εξάρχεια, 1ος όροφος 

info@sxedio-b.gr

210 3810040