Και όμως υπάρχει ελπίδα

Και όμως υπάρχει ελπίδα

Τάσος   Σταυρόπουλος  

 • Σε μια κρίσιμη στιγμή που οι εργαζόμενοι, άνεργοι, νεολαία και συνταξιούχοι πετιούνται στο δρόμο, που οι συνδικαλιστικές ηγεσίες με τη στάση τους εκτρέφουν την κυβέρνηση Σύριζα- ΑΝΕΛ για να υλοποιήσει την πολιτική της Ε.Ε και ΔΝΤ, που η αριστερά περί άλλων τυρβάζει και αδυνατεί να συγκροτήσει ένα Μέτωπο αντίστασης   ενάντια στην πιο αντιλαϊκή πολιτική μετά την μεταπολίτευση, οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ Κοζάνης κατέβηκαν στο δρόμο όλοι μαζί. Για να μην ξεπουληθεί η ΔΕΗ.   Για να υπερασπισθούν τους κόπους μιας ζωής. Για   να μη δουλεύουν με μπλοκάκια , όπως   οι νέοι μας σήμερα. Για να μη βρεθούν στο δρόμο, όπως χιλιάδες εργαζόμενοι   γίνονται άνεργοι   και κανένας από τους βουλευτές του Σύριζα δεν κοκκινίζει από ντροπή και που σε λίγες ημέρες θα ψηφίσουν   νέες περικοπές των συντάξεων. Όπως ψήφισαν την περικοπή του ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους !  
 • Υπάρχουν ευθύνες: Για την πολιτική αργού θανάτου που εφαρμόζει η κυβέρνηση Τσίπρα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων. Για τις απεργίες λιτανείες από τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που έχουν καθηλώσει τους εργαζόμενους στα σπίτια τους. Για την αδυναμία των αριστερών κομμάτων και συλλογικοτήτων να δώσουν διέξοδο στο λαό.
 • Μέσα σε τέτοιο πνιγηρό κλίμα, οι εργαζόμενοι στην Κοζάνη κατέβηκαν στο δρόμο και δήλωσαν παρόντες. Η πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα- ΑΝΕΛ, Ε.Ε και ΔΝΤ, μπορεί να ηττηθεί. Αρκεί οι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι να πιστέψουν στη δύναμή τους.   Και να αναλάβουν τις ευθύνες τους όσοι με την πολιτική τους στάση επιτρέπουν στην κυβέρνηση Τσίπρα να φέρει σε πέρας τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και την κατάργηση της κοινωνικής ασφάλισης, που οι προκάτοχες μνημονιακές κυβερνήσεις απέτυχαν να το κάνουν.
 •                                                                        8.4.2017    

  Προσθήκη σχολίου

  Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  επιστροφή στην κορυφή

  Επικοινωνήστε με το Σχέδιο β'

  Μπόταση 6, Εξάρχεια, 1ος όροφος 

  info@sxedio-b.gr

  210 3810040