Οι μαθητές διαδηλώνουν στους δρόμους. Η φωνή τους πρέπει να ακουστεί. Συμμετοχή στο συλλαλητήριο, σημερα Δευτέρα, 2 ΝΟΕ, ώρα 12.00, Προπύλαια

Οι μαθητές διαδηλώνουν στους δρόμους. Η φωνή τους πρέπει να ακουστεί. Συμμετοχή στο συλλαλητήριο, σημερα Δευτέρα, 2 ΝΟΕ, ώρα 12.00, Προπύλαια

• Δύο μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, χιλιάδες δάσκαλοι και καθηγητές απαιτούνται για να λειτουργήσουν τα σχολεία. Στην Ελλάδα των μνημονίων σχολεία δεν άνοιξαν κανονικά.

Διευθυντής εκπαίδευσης καλούσε συνταξιούχους και εθελοντές αδιόριστους να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, να για να μπορεί η κυβέρνηση να πληρώνει κανονικά το χρέος. Συγχωνεύσεις τμημάτων, μαθήματα που δεν έχουν αρχίσει ακόμη να διδάσκονται και μάλιστα και πανελλαδικώς εξεταζόμενα, κάλεσμα καθηγητών να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στην ενισχυτική διδασκαλία με το δέλεαρ της καλής αξιολόγησης(!), αναθέσεις μαθημάτων σε εκπαιδευτικούς που δε συμπεριλαμβάνονται τα μαθήματα στην ειδικότητά τους, είναι το τίμημα που καλείται να πληρώσει σήμερα η εκπαίδευση από τη μνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα.
• Οι μαθητές βγαίνουν στους δρόμους και έχουν δίκιο. Αν υπάρχει σήμερα ελπίδα, βρίσκεται στη νεολαία που διαδηλώνει και στέλνει μήνυμα ενάντια στον εφησυχασμό και την «προσαρμογή» των μεγαλύτερων. Είμαστε στο πλευρό τους για την ανατροπή της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής που στηρίζουν κυβέρνηση και τρόικα στη χώρα μας.

1.11.2015

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Επικοινωνήστε με το Σχέδιο β'

Μπόταση 6, Εξάρχεια, 1ος όροφος 

info@sxedio-b.gr

210 3810040