ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ανακοίνωση Σχεδίου Β

Η προσπάθεια της Νεοχουντικής Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανέλαβε εργολαβικά να ισοπεδώσει καθε έννοια κοινωνικής,οικογενειακής και προσωπικής ζωής των Μ.Μ.Ε. και των εργαζόμενων σε αυτές.

Υπογράφει συνειδητά την πλήρη καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων με την απόφασή της να αποδεχθεί αδιαμαρτύρητα την απαίτηση της Τρόικας (Δανειστών) των ντόπιων μεγαλοεμπόρων και πολυεθνικών μονοπωλιακών επιχειρήσεων, με το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές (52) του χρόνου,αφού θα μεταφερθεί όλος ο τζίρος της εβδομάδας το Σάββατο και την Κυριακή στα MALLS ,όπως εξ’άλλου έχει αποδειχθεί με το άνοιγμα των 7 Κυριακών μέχρι σήμερα.

Το ΣΧΕΔΙΟ Β καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτή την συμπεριφορά της Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, μια προσπάθεια που δεν κατόρθωσαν να υλοποιήσουν η Χούντα των Συνταγματαρχών,αλλά κι όλες οι Κυβερνήσεις που πέρασαν μετά την μεταπολίτευση παρά τις έντονες προσπάθειές τους.

Συμπαραστεκόμαστε και συντάσουμε όλες μας τις δυνάμεις στον αγώνα της Ε.Σ.Ε.Ε. και των Εμπορικών Συλλόγων της χώρας και καλούμε τους συνδικαλιστές μέλη μας ,τους οπαδούς και τους φίλους του ΣΧΕΔΙΟΥ Β να πρωτοστατήσουν στους τοπικούς Εμπορικούς Συλλόγους για να αποτραπεί αυτό το ειδεχθές έγκλημα.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Επικοινωνήστε με το Σχέδιο β'

Μπόταση 6, Εξάρχεια, 1ος όροφος 

info@sxedio-b.gr

210 3810040