Στα μπλόκα και τους δρόμους χτίζεται το Μέτωπο Λαού! ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Στα μπλόκα και τους δρόμους χτίζεται το Μέτωπο Λαού! ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Χαιρετίζουμε τα μπλόκα των αγροτών που πολλαπλασιάζονται και ισχυροποιούνται μέρα με τη μέρα.

    Χαιρετίζουμε τους μαζικούς πολυήμερους δυναμικούς αγώνες των μηχανικών, δικηγόρων, γιατρών, συμβολαιογράφων, οδοντιάτρων, φαρμακοποιών και άλλων επιστημόνων.

    Χαιρετίζουμε τους αγώνες των ελευθεροεπαγγελματιών, εμπόρων και όλων των αυτοαπασχολούμενων.

   Χαιρετίζουμε τους αγώνες όλου του ελληνικού λαού κατά των μνημονίων, με αιχμή του δόρατος σήμερα να μην περάσει το Ασφαλιστικό και το νέο Φορολογικό, που σκοπός τους είναι ν’ αφανίσουν από προσώπου Ελλάδας όλους τους «ενδιάμεσους».

    Ε.Ε., κεφάλαιο, κυβέρνηση και όλα τα μνημονιακά κόμματα θέλουν μια Ελλάδα που θα κυριαρχείται από την ελίτ του πλούτου και απέναντί της θα βρίσκονται εξαθλιωμένοι εργαζόμενοι και άνεργοι. Οικοδομούν τη νέα Ελλάδα όπου θα ζούμε για ένα κομμάτι ψωμί και χωρίς δικαιώματα.

     Το κύμα αγώνων των Ελλήνων που περιμέναμε, ήρθε! Κάθε μέρα όλο και διογκώνεται! Μπορεί να γίνει ποτάμι, να γίνει Αμαζόνιος που θα πνίξει όλους τους εχθρούς του Λαού και τα θανατηφόρα μνημόνιά τους! Ενότητα, συσπείρωση, δράση, αποφασιστικότητα μέχρι τη νίκη και την Ανατροπή τους!

     Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Επιτροπής των Μπλόκων το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με τα μέλη, τους φίλους και συνοδοιπόρους του συναγωνιστές θα λάβει μέρος στη συγκέντρωση την Κυριακή 24 Γενάρη ώρα 12 το μεσημέρι στη Νίκαια Λάρισας.     ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Επικοινωνήστε με το Σχέδιο β'

Μπόταση 6, Εξάρχεια, 1ος όροφος 

info@sxedio-b.gr

210 3810040