Συνάντηση αντιπροσωπειών τοπικών επιτροπών Ρόδου ΣΧΕΔΙΟΥ Β και ΕΠΑΜ

Συνάντηση αντιπροσωπειών τοπικών επιτροπών Ρόδου ΣΧΕΔΙΟΥ Β και ΕΠΑΜ
Δελτίο Τύπου
 
 
Σήμερα 3 Δεκεμβρίου στα γραφεία του ΕΠΑΜ Ρόδου συναντήθηκαν αντιπροσωπείες από τον τοπικό πυρήνα του ΕΠΑΜ και της τοπικής επιτροπής του ΣΧΕΔΙΟΥ Β.
 
Ήταν μια συνάντηση γνωριμίας, από αυτές που οφείλουμε να έχουμε, όλοι όσοι πιστεύουμε και επιδιώκουμε την ενότητα του λαού στη βάση.
 
Στη συνάντηση αυτή που έγινε σε συναγωνιστικό κλίμα, διαπιστώθηκε η κοινή μας πεποίθηση ότι η ενότητα του λαού είναι πρωτίστως θέμα του ίδιου του λαού, που οφείλει να την επιβάλει  από τα κάτω.
 
Επιβεβαιώσαμε  ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να προωθήσουμε την ενότητα αυτή σε τοπικό επίπεδο καταρχήν, με κοινές δράσεις και εκδηλώσεις στη Ρόδο και αλλού καθώς διαπιστώνουμε ότι οι πολιτικές μας θέσεις σε κύρια θέματα που απασχολούν η θα έπρεπε να απασχολούν τον ελληνικό λαό , είναι πολύ κοντά , αν όχι ταυτόσημες και κυρίως ξεκάθαρες βασικά σημεία, όπως αυτά που αφορούν τη μονομερή διαγραφή του χρέους και την καθιέρωση εθνικού νομίσματος.
 
Οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν με την ελπίδα όλων μας να καταφέρουμε να μορφοποιήσουμε μία δημοκρατική ρεαλιστική ξεκάθαρη άλλη πρόταση για τον ελληνικό λαό ,που έχει και την ωριμότητα και τη γνώση πλέον, για να απαντήσει μαζικά στον  καθεστωτικό μονόδρομο Των ευρωλάγνων που ξεπουλάνε την πατρίδα μας.
 
Εκ μέρους του Ε.ΠΑ.Μ Ρόδου                   Εκ μέρους του σχεδίου Β
Μ Βασιλογιωργης.                                   Κ.Σπετσερης
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Επικοινωνήστε με το Σχέδιο β'

Μπόταση 6, Εξάρχεια, 1ος όροφος 

info@sxedio-b.gr

210 3810040